Privatumo politika

Mūsų kelionių agentūra „Saitas” UAB gerbiame asmens privataus gyvenimo neliečiamumo teisę ir dedame visas nuo mūsų priklausančias pastangas, siekdami užtikrinti mūsų tinklalapiuose www.saitas.lt , www.karibai.lt ir www.maldyvai.info tvarkomų asmens duomenų bei kitos informacijos saugumą ir konfidencialumą. 

Lankydamiesi mums priklausančiuose tinklalapiuose ir/ar naudodamiesi jame esančia informacija ir/ar paslaugomis, Jūs pripažįstate ir patvirtinate, kad susipažinote su mūsų įmonės privatumo politikos nuostatomis ir jas supratote. Mes pasiliekame sau teisę savo nuožiūra keisti mūsų įmonės privatumo politiką, todėl, lankydamiesi šiame tinklalapyje, įsitikinkite, jog esate susipažinę su naujausia privatumo nuostatų versija, kuri bus taikoma kiekvieną kartą Jums apsilankius mūsų tinklalapiuose. Ši privatumo politikos nuostatų versija buvo atnaujinta 2018 gegužės 20 dieną. 

Kelionių agentūros „Saitas” darbuotojai, tvarkantys priklausančių tinklalapių lankytojų ir klientų asmens duomenis, yra susipažinę ir vadovaujasi LR įstatymais, Europos Komisijos duomenų apsaugos reglamentu 2016/679 bei konfidencialumo pasižadėjimu. Mes užtikrinam, kad pateikiami Asmens duomenys tinklalapiuose būtų apsaugoti nuo bet kokių neteisėtų veiksmų: neteisėto asmens duomenų ar asmens tapatybės vagystės, atskleidimo, pakeitimo, sunaikinimo, vagystės ir sukčiavimo. Nuolat siekiame, kad asmens duomenų apsaugos lygis atitiktų Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus. 

Kaip galite sužinoti daugiau informacijos apie savo duomenis? 

Kiekvienas mūsų tinklalapių lankytojas, palikus asmens duomenys, turi teisę prašyti apie jį/ją turimos informacijos. Tai galima padaryti kreipiantis į duomenų tvarkytoją el. paštu info@saitas.lt , el.laiško temoje pažymėjus „Asmens duomenų tvarkymas”. 

Norint, kad duomenys būtų pašalinti iš UAB „Saitas” duomenų tvarkymo sistemos, galima tai padaryti kreipiantis į duomenų tvarkytoją el. paštu info@saitas.lt , el.laiško temoje pažymėjus „Asmens duomenų ištrynimas”. 

Gerbiame tinklalapių lankytojų privatumo politiką ir asmens duomenų apsaugos tvarką, todėl iškilus neaiškumui, visada lauksime Jūsų el.laiškų paštu info@saitas.lt 

Kodėl, kaip ir kokius Jūsų duomenis renkame? 

UAB „Saitas” teikdama kelionių organizavimo ir pardavimo veiklą, renka tinklalapio lankytojų ir kelionių paslaugų pirkėjų duomenis. Mes renkame šiuos asmens duomenis: pagrindinius asmens duomenis, tokius kaip vardas, pavardė, asmens kodas, gimimo data, telefono numeris, el. pašto adresas, adresas, pasų ir ID kortelių duomenis, nuotraukos vizoms forminti, pilietybė, telefono numeris, mokėjimo kortelių duomenys, IP adresas, lojalumo kortelių numeriai; 

Svarbu: Jeigu Jūs pateikiate mums kitų su Jumis susijusių asmenų duomenis, turėtumėte gauti šių asmenų sutikimą ir supažindinti juos su šia Politika. 

Kaip ir daugelis tinklalapių mes stebime mūsų internetinių puslapių lankomumą ir renkame informaciją apie tai, kiek lankytojų juose apsilankė, koks yra lankytojų interneto paslaugų tiekėjo serverio srities (domeno) pavadinimas ir kita informacija. Ši informacija yra renkama automatiškai, apsilankymo mūsų tinklalapiuose metu. Ji padeda mums suprasti, kaip lankytojai naudojasi tinklalapiu bei suteikia mums galimybę gerinti teikiamas paslaugas. Mūsų interneto svetainėse „Google Analytics” įrankis renka duomenis apie tai, kaip mūsų vartotojai naudoja mūsų svetaines. 

Naudojami slapukai 

Siekdami analizuoti naudojimąsi mūsų interneto puslapiais, mes naudojame „Google Analytics”, „Facebook Pixel” ir kitus panašaus pobūdžio įrankius. Šie įrankiai generuoja statistiką ir kitą informaciją apie svetainių naudojimą pagal slapukus, kurie yra saugomi lankytojų kompiuteriuose. Informacija, surinkta apie apsilankymus svetainėse, yra naudojama ataskaitų apie svetainių naudojimą kūrimui. Šią informaciją saugo Google ar kitas paslaugos teikėjas. Slapukus taip pat naudojame atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainių lankytoją. 

Naudojame slapukus, kad galėtume suasmeninti svetainių turinį bei skelbimus, teikti visuomeninės medijos funkcijas ir analizuoti srautą. Be to, svetainės naudojimo informaciją bendriname su visuomeninės medijos, reklamavimo ir analizės partneriais, kurie gali ją pridėti prie kitos jūsų pateiktos arba naudojant paslaugas surinktos informacijos. 

Slapukai – tai nedideli tekstiniai failai, kuriuos galima naudoti svetainėse siekiant pagerinti naudotojo patirtį. Pagal įstatymą slapukus galime saugoti jūsų įrenginyje tik tuo atveju, jei jie būtini šios svetainės veikimui. Dėl visų kitų tipų slapukų turime gauti jūsų leidimą. Jūs galite pasirinkti, ar norite priimti slapukus. 

Išsamesnė informacija apie slapukus pateikta adresu www.AllAboutCookies.org 

Privatumo politikos galiojimas ir pakeitimai 

Ši privatumo politika gali būti keičiama atsižvelgiant į teisės aktų ir mūsų įmonės veiklos pokyčius. Apie pakeitimus mes pranešime interneto svetainėje www.saitas.lt ir kitomis priemonėmis.